اخبار برگزیده

سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان مشکین شهر
با هدف معرفی قابلیت های دانشگاه پیام نور توسط دکتر سیدصادقی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مشکین شهر
دکتر سیدصادقی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مشگین شهر و واحد ارشق، در نماز جمعه این هفته مشکین شهر، با معرفی پتانسیل‌ها و مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور و تشریح مسائل آموزشی و فرهنگی دانشگاه، پیرامون نحوه جذب و پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در سال جاری سخنرانی کرد.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مشکین شهر و واحد ارشق با استناد به ISC، به کسب رتبه نخست کیفیت آموزشی و رتبه هشت پژوهشی در بین دانشگاهها و موسسات عالی کشور و نیز رتبه یک آموزش الکترونیک دانشگاه پیام نور اشاره نمود و به علاقمندان به تحصیل در این دانشگاه خاطر نشان کرد که دانشگاه با ایجاد تسهیلات بانکی متعدد بدون کارمزد و یا با سود بانکی نزدیک صفر، که بازپرداخت آنها بصورت اقساطِ دراز مدت و بعد از زمان فارغ التحصیلی است هیچ گونه نگرانی و دغدغه شهریه نداشته باشند.

گفتنی است ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور از ۱۴ مرداد آغاز شده و تا ۲۰ مرداد ادامه خواهد داشت همچنین امسال نیز فارع‌التحصیلان هنرستانی، کاردانش و فنی حرفه‌ای شامل طرح ۶.۳.۳ (دارندگان ششم ابتدایی) می‌توانند در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنند.